Be the man women dream of!
Review Wildcouger
De ervaren PUA Wildcouger gaf ons onderstaande review van zijn deelname aan de Sexual Mastery workshop.

Hierbij een objectieve review over de workshop die ik en enkele andere aanwezige gevolgd hebben van Alex May, genaamd Sexual Mastery.

Afgelopen weekend, 27 en 28 November j.l., was ik aanwezig tijdens zijn 2-daagse workshop over Advanced Sexual Mastery @ De Roos, Amsterdam.
Na een korte introductie door SmoothDoc, dank je wel wederom voor de organisatie, kwam Alex aan het woord en vertelde een korte geschiedenis over hemzelf en hoe hij deze workshop had ontwikkeld. Een 20-jarige durend proces van lezen, bestuderen en in-field testen.
Er werd ons verteld dat wij veel moesten en zouden gaan schrijven, want de informatie die hij zal gaan vertellen is ‘mind-blowing’ en daardoor zeer uniek.

In een gestaagd tempo begon hij met de workshop en ik kan je vertellen, met mijn hand op het hart, het was indrukwekkend wat hij alleen al in de eerste 3 á 4 uur aan het vertellen was en dat was pas deel 1 van de eerste dag en we hadden toen nog 4 uur te gaan.

Heb op de eerste dag alleen al 1,5 Moleskine kleine notitieblokjes vol- en een pen bijna leeg geschreven. Echt heel veel informatie.
Onderwerpen die de eerste dag onder anderen besproken werden:
- Social programming – Hoe laat je dit allemaal los en ga je je eigen weg zonder invloeden van buiten.
- States of being – 4 ‘states’ van waakzaamheid en/of opmerkzaamheid
- Blasting out of the Matrix – Hoe ga jij je eigen matrix opbouwen en andere mensen er in trekken.
- Sexy & Sex – Het verschil daar tussen.

Ondertussen verzekerde hij ons verder dat de tweede dag ‘beyond mind-blowing’ zou zijn.

Na de eerste dag, ongeveer 7 uur van pure informatie, was ik echt letterlijk en figuurlijk doodop.
Alex en ik zouden die avond nog gaan stappen, maar bij thuiskomst was ik gewoon ‘done’. Uitgaan was zeker niet een optie. Mijn hersenen werkten in overdrive om alles te verwerken.
Heb enkele onderwerpen van de eerste dag nogmaals doorgelezen en realiseerde me niet dat het ondertussen al 03:00 uur was en dat ik morgen om 11:00 uur weer aanwezig moest zijn. Bedtijd dus.

De tweede dag begon met een snelle intro van de te behandelen stof en away we went. BOEM!
We behandelden 10 Wickedly Effective Rules To Create A Pornstar Lifestyle, het vrouwelijke brein en andere gerelateerde onderwerpen.
Maar vooral lag op zondag de nadruk op het in praktijk brengen van bepaalde handelingen waardoor de vrouw helemaal stapelgek wordt van de dingen die jij met haar doet en alleen maar z.s.m. met je wilt neuken.

Met de hulp van een ‘model’ liet hij uitgebreid het onderdeel ‘Foreplay’ zien.
Hoe je haar door hele kleine handelingen opgewonden kunt laten worden. Bijv. kussen op bepaalde plaatsen in de nek, hoe je moet spelen met haar erogene zones, hoe je dat ook allemaal goed moet calibreren, enz. enz.
Het mooie aan de aanwezigheid van het ‘model’ was, dat we direct van haar te horen kregen hoe zij het ervaarde en dat soort feedback is geen goud maar platinum waard.

Verder behandelde hij ook onderwerpen over het hebben van goede seks, de accessoires die je kunt gebruiken, diverse orgasmes die vrouwen kunnen hebben, enz., enz. en enz. Een batterij aan zeer waardevolle informatie.

Heren. Ik heb veel meegemaakt en uitgespookt in bed met vrouwen in deze bijna afgelopen 5 jaar, maar zelfs ik was onder de indruk wat Alex ons vertelde en ben er achter gekomen, dat ik nog veel dingen niet wist en kan leren toepassen, waardoor ik nog beter in bed kan gaan worden.
Ja, zelfs ik moet het echt toegeven en schaam me er zeker niet voor. IK WIST NOG ECHT LANG NIET ALLES.
Allemaal hele kleine nuances die ervoor gaan zorgen dat een vrouw jou, mij en andere mensen die deze workshop hebben gevolgd, gaan ‘stalken’ om meer tijd met jou samen te zijn en vooral met het hebben van veel seks..
Door deze workshop ga ik het nog leuker en ‘gezelliger’ hebben….

Zoals meerdere mensen die vanuit dit forum aanwezig waren mogelijk kunnen betuigen, was het een zeer leerzame workshop. Er werd zeer aandachtig geluisterd naar Alex en veel geschreven. Alle vragen die je had werden dan ook direct beantwoord.

Kortom. Alle twee dagen waren vol met theorieën en vol met vele, nieuwe gewaarwordingen.