Be the man women dream of!
Review Organisator
Mijn eigen ervaring met de Sexual Mastery workshop.

Vond dag 1 een vervelende dag. Ben nu wel genoeg uit de matrix gehaald. Alleen daar kan Alex niet veel aan doen. Voor de gemiddelde man is dit nog steeds mindblowing stuff. Ik zat eigenlijk te wachten op dag 2. Ik wist dat toen het echte stuff ging komen. Dat maakt het eigenlijk extra vervelend. Geeft ook weer aan dat ik mr. Ongeduld ben.

Vond dag 2 inderdaad mindblowing. En ik vond het ook niet allemaal leuk.

1. ik voelde me er onzeker door. Kan ik dit wel? Zeker doordat ik wel enigszins begrijp dat Alex gewoon gelijk heeft. Schoortvoetend, want ik wil ik dit eigenlijk helemaal niet toegeven. Ik voel me eigenlijk een beetje als een alcoholist die toegeeft dat hij een alcoholist is. Geen enkele man wil geconfronteerd worden met hoe slecht hij eigenlijk wel niet is in bed.

2. Na enig nadenken, moet ik haast wel toegeven dat ik een eikel ben en zeker was qua seks. Wat een ontzettende loser. Ach ja, ik was gewoon onwetend. Enfin het blijft wel zeer confronterend als je teruggaat. Och, wat had ik toch kunnen aanrichten allemaal. Zonde gewoon. Nou ja, beter laat dan nooit. Ik kan er nu wat aan gaan doen in ieder geval. Het is nou toch ook niet, dat ze zeer ontevreden wegggingen. Alleen het kan zoveel beter. Het is inderdaad als je alleen maar Mc. Donalds eet, dan is Burger King al heel wat (tenminste ik vind Burger King lekkerder). Alleen sterren cuisine is dan een heel ander niveau. Ik was Burger King, en ik weet nu dat er sterren cuisine is.

Het leuke eraan is, dat ik wel nu een methode heb, waarvan ik gewoon weet dat vrouwen helemaal op tilt gaan slaan. Hun huid gewoon kan laten tintelen bij een simpele aanraking van mij. Ik begrijp nu helemaal die tekst van Alex May, als je weet wat je kan aanrichten. Ik heb een soort (nu nog vreemd) nieuw machtsgevoel. Dus is het zeker niet alleen dan mijn mannelijk ego een knauw heeft gekregen. Het heeft ook zeker een ontzettende boost gekregen. Uiteindelijk dat mannelijk ego wat een knauw heeft gekregen - dat is toch allemaal verleden. Hoef je niet langer bij stil te staan.

Die boost is wat er allemaal nog in petto is. Leuk, leuk, leuk.

Ik moet alleen echt heel streng voor mezelf zijn. Mr. Ongeduld in de kast laten. Ik weet dat ik het kan. Ik kan namelijk heel streng voor mezelf zijn. Uberstreng. Dus ik ga het doen, en ik zal slagen.

Enfin deze workshop is eigenlijk nodig voor iedereen die seksueel actief is. Het is ontzettend belangrijke en gave info. Er staat gewoon iemand zijn obsessie (Getting To Be The Best Male Fuck In The World) te vertellen, en deelt even die info met je. Iets waar hij nog al lang over heeft gedaan om allemaal uit te vinden.

Heel gaaf. Dat is lang geleden zeg, dat ik weer echt zoiets mindblowing heb meegemaakt. Echt dat je gewoon een klap op je hoofd krijgt. Een dag later besef ik pas hoe erg ik er door ben geraakt. Pffff.