Be the man women dream of!
"Onthuld:De Geheimen Van Een Spetterend Seksleven - Sekscoach Alex May, Bekend van Spuiten & Slikken, Geeft Een Unieke 2 Daagse Workshop op zaterdag 27 en zondag 28 februari 2016. Eerste Dag 100% gratis Voor Vrouwen!"


Huh.....beter worden in bed? Dat is toch niet nodig? 

Ja, maar liefst 87 % van de mannen vindt zichzelf namelijk goed tot erg goed in bed.

Maar vinden vrouwen dat ook? In een onderzoek gehouden onder 2.500 vrouwen (bron Viva week 49 -2011) zegt:

4 % Ja. Al mijn bedpartners hebben me altijd laten sidderen van genot

28% Ik had goede en slechte minnaars, maar de goede waren in de meerderheid

22 % Die ene fantastische minnaar maakte een hele horde waardelozen weer goed

46 % Moehaha! Wat een zelfoverschatting. Mijn ervaring is eerder dat 87% heel erg slecht is in bed.

Dus iets klopt er niet.

Waarom denken de meeste mannen dan dat ze zo geweldig zijn?

1. Vrouwen zijn super voorzichting met iets van aanwijzingen te geven over seks aan een man aangezien ze bang zijn het ego van de man te beschadigen. 

2. Vrouwen geven nauwelijks aanwijzingen aan een man aangezien ze bang zijn als een te ervaren vrouw (lees - slet) gezien te worden.  

Met andere woorden zo blijf je op hetzelfde niveau.  Dus wie weet kan zelfs een man als jij nog wel wat bij leren? Hoeveel sekslessen of sekscoaching heb jij al gehad? 

Check anders eerst ons promofilmpje  eens of deze leerzame workshop wat voor jou is. En anders lees eens het artikel in de Viva...
of bekijk eens deze video van sekscoach Alex May.  


Ben je klaar om uit de schaduw van je eigen ego te stappen? Zo ja, dan hebben we een prachtige aanbieding om kennis te maken met de beste sekscoach ter wereld Alex May. Alex May komt weer bij jou in de buurt! Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer info en de beste prijs als je vroeg boekt!

Wil je al wat zien. Kijk dan de uitzending van het BNN programma Spuiten en Slikken uitgezonden op 14 oktober om 22:00 uur op Nederland 3 over werelds beste minnaar of Love Guru zoals ze Alex May noemen. Kijken kun je hier.En voor de mensen die eerst willen weten wat ze gaan leren? 

Eerst een review van de meisjes zelf in de vorm van appjes die ze naar een eerdere deelnemer van het seminar stuurden. 

Meid #1
Datum: 13/7

Hahaha en ohja nogmaals bedankt voor al die fijne orgasmes, damn that was NICE


[Tussentijd, meid geeft aan zich te willen richten op vinden van relatieboy] 

Datum: 19/10

Ohja en nog succes met die 2 meisjes, je hosselt ze vast wel want je hebt brute skills! Spread the word en hopelijk bakt bijvoorbeeld als ik en xx na onze eerste date er meer volgen en shit hij ook zo kan vingeren, wss niet haha helaas:(


Onlangs heb ik ze toch nog een keer gedaan ;). Meiden komen echt terug!

Meid#2
Datum: 5/10

ik
vond het ook zeer prettig. Zit bij xx op kantoor dus geen noobs maar hysterische turkse meisjes. Heerlijk. Succes met je scriptie. Je bent fantastisch

Datum: 18/10

Zo fout maar ik verlang naar je..

Meid#3
Datum: 24/10

En toen was het weer maandag... Ik heb volgens mij best last van afkickverschijnselen, je bent gewoon verslavend! Dat klinkt eigenlijk best slecht. X


Nou Wat Ga Ik Leren Op Het Sexual Mastery Seminar?


Stel je voor dat je haar beste minnaar ooit bent! Na jullie eerste nacht samen plaatst zij jou op nummer 1 van haar lijst van topminnaars.
Klinkt vergezocht? Niet na les gehad te hebben van de internationaal vermaarde sekscoach Alex May! 
Dit schreef een bezoeker van de Sexual Mastery workshop die we 27 en 28 oktober 2010 organiseerden:

Ik was er vorig jaar bij. Heb het inmiddels op een vijftal dames kunnen testen en de reacties zijn heel goed. Door de technieken van Alex toe te passen worden de meisjes zeer geil en zeer nat. Bepaalde vingertechnieken doen ze ook heel hard klaarkomen. Ik heb een meisje laten spuiten, een meisje heeft gezegd dat ze nog nooit op zo'n speciale manier was klaargekomen en 1 heeft me de koning van de no pants dance genoemd. Daarvoor heb ik nog nooit echt gehoord dat ik goed was in bed. Waarschijnlijk omdat ik dat ook niet was. Het doet ook wel wat met mijn zelfvertrouwen. Voorheen was seks iets dat het meisje toeliet. Nu weet ik dat ik haar een hele bijzonder ervaring kan bieden en dat "werkt" een stuk prettiger.
Goed om heen te gaan dus.

In de Viva van week 37 stond het artikel "Elke vrouw heeft recht op een eliteminnaar" over de Sexual Mastery Workshop die Alex May op 27 en 28 augustus gegeven heeft.


Onderaan vind je nog enkele recensies van andere bezoekers en in het menu hiernaast zelfs alle reviews die we dit en vorig jaar hebben ontvangen inclusief die van de verblufte organisator. En je kunt ook naar 2 interviews met deelnemers luisteren om te horen wat hun ervaring was met het toepassen in de praktijk.


Alex onderwijst alleen dingen die echt werken. Alles heeft hij persoonlijk in de praktijk getest op honderden vrouwen. En veel doet hij live op het podium voor bij een assistente, zodat je precies ziet wat je moet doen.

           
Het is heel praktisch: je ziet en hoort  het en kunt het gelijk gebruiken. Jij maakt voortaan elke vrouw gek in bed!


Je leert o.a.:

 • Hoe je haar laat weten dat jij een topper bent in bed; ervaren, gevoelig en sterk.
 • Hoe je haar seksuele ontwikkeling stimuleert (en daarmee haar bewondering wint).
 • De 2 belangrijkste dingen als het op seks aankomt. 
 • Hoe je een vrouw aanraakt. Vooral ook tussen haar benen. Heel weinig mannen weten hoe dat moet.
 • Waarom 99% van de mannen nooit een fantastische minnaar zal zijn (en hoe jij bij die 1% komt die het wel is).
 • Hoe je snel geweldig wordt in bed. De 4 grootste misvattingen over hoe je je seksleven geweldig maakt. 
 • Hoe je haar een onvergetelijk orgasme bezorgt.
 • Hoe je haar warm laat lopen voor iets nieuws in bed (bijvoorbeeld een trio).
 • De geheime Russische vraag waarbij je 99 % van de andere mannen achter je laat. 
 • De 11 verschillende vrouwelijke orgasmes. 11? Is dit geen drukfout? Echt elf!   
 • De spelregels van een trio.

   


  1e aanbetaling slechts € 247.- 

   

   
Eenvoudig Engels

Wil je ook meedoen, stuur een mailtje naar info@realmanconference.nl of schrijf je
in op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte wordt gehouden! 
De workshop wordt in eenvoudig Engels gegeven. Alex May begrijpt echter ook Nederlands. Je kunt dus je eventuele vragen gewoon in het Nederlands stellen.
Datum:  nog niet bekend

Plaats:
Centrum  Djoj, Antony Duyklaan 5-7 (vlakbij treinstation Noord) Rotterdam


Tao Rotterdam
weergeven op een grotere kaart
Bestel nu het sexseminar van sekscoach Alex May!

Alle workshops waren tot nu toe snel uitverkocht. Bestel dus nu snel je ticket! Zo kan jij en jouw partner(s) des te sneller gaan genieten van mindblowing seks! De kosten voor deze leerzame workshop bedragen slechts  tot 1 december 2015. 

Je reserveert je plaats bij deze 2-daagse workshop gegeven door Alex May nu voor slechts  een aanbetaling van € 247 .- Er worden geen tickets uitgegeven. Toegang word je verleent door te controleren of je naam voorkomt op de lijst van mensen die een ticket hebben kunnen reserveren.  

 

NB: het slipje blijft gewoon aan.

100% “niet goed, geld terug” garantie
Je loopt verder geen enkel risico want zoals bij al onze events geldt ook hier onze 100% “niet goed, geld terug” garantie. Als je na afloop niet volledig tevreden bent krijg je dus je geld terug.

Recensies Sexual Mastery workshop 27 en 28 november 2010
In 2010 was sekscoach Alex May voor het eerst in Nederland met de workshop Sexual Mastery. Het was één van de meest succesvolle RMC events ooit. Hieronder enkele reacties van bezoekers van die workshop.

‘Het was echt een goed seminar. Alex May weet echt waar hij het over heeft en geeft je een hele duidelijke mindset mee. Het toppunt was toch wel het gedeelte voorspel. Hoe mooi en uitgebreid je het kan maken en hoe je er je tijd voor moet nemen. Geniet van haar. Ik kan wel een hele pagina vol gaan schrijven, maar daar hebben jullie niks aan. Als je dezelfde goede ervaring wilt als ik zou ik zeggen neem contact op met SmoothDoc en vraag of hij Alex May nog een keer naar Nederland kan trekken.’

‘Veel geleerd, boeiend, inhoudelijk, uitstekend.’

‘It was indescribable. I heard nothing like this before. I feel like I’ve been introduced to some secret information nobody in this entire world knows about. 17 out of 10 would be my rate. There is clearly so much work and experience behind this knowledge.’

‘Er is zoveel mogelijk! Veel inzichtelijk gekregen hoe je het hele proces kan leiden, naar echt goede seks.’

‘Mindblowing! Alex toffe gozer, goede uitleg. Geen woord gelogen.’

‘Heel goed, precies was ik had verwacht. Super ook dat het zo in detail was.’

‘Neig toch wel naar een 9, omdat er iemand voor ons staat die leeft wat hij zegt, en daar succes in heeft. Verder liet hij weinig achter, en zijn de dingen die hij verteld gewoon goed te begrijpen en toe te passen. Het is niet moeilijk om goede sex te hebben, iets moeilijker dan leren fietsen misschien, zeker niet zo moeilijk als auto rijden.’

Op dit moment geeft Alex May ook seminars aan vrouwen. Volgens eigen zeggen is daardoor het seminar voor mannen nog eens een keer enorm in kwaliteit verbeterd! 

Op 14 november was Alex May nog te zien in de documentaire Sletvrees van Sunny Bergman. Je kan hier de uitzending bekijken. Dit is een stukje uit de workshop voor mannen  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1379086.Alex May is te bekijken van 23.55 t/m 28:35. Ook komt Alex May voor in het gelijknamige boek Sletvrees. 

Sunny Bergman in haar boek Sletvrees:

Gedurende de workshop raak ik onder de indruk van zijn inzicht in de vrouwelijke seksualiteit.

En:
.... ik zou best graag met Alex naar bed willen. Zijn kleine gedrongen uiterlijk vind ik niet heel aantrekkelijk, maar de wetenschap dat hij het onderste uit de kan wil halen, dat zijn opperste best voor je gaat doen om je al die elf orgasmes te laten beleven, is heel verleidelijk.   

Deze workshop maakt je alleen al aantrekkelijker door de wetenschap dat je gewoon haar beste minnaar ooit gaat zijn. Dat levert je al zoveel zelfvertrouwen op. Alleen doordat meerdere zelfvertrouwen kunnen zij en jijzelf al veel meer genieten van het liefdesspel. Velen zijn je hierin al voor gegaan, en in het menu hiernaast vind je daar de vele positieve reviews die we over deze workshop van eerdere deelnemers hebben ontvangen inclusief die van een verblufte organisator en de zeer ervaren Wildcouger (echte naam is bekend bij de organisatie).

Je kan ook kiezen voor de 1 op 1 workshop waarop jij alle technieken onder deskundige begeleiding zelf uit kan testen en ervaren met behulp van een model. En ja, dat is allemaal hands-on! Bestel je ticket voor een een 1 op 1 hier.

Kosten voor de 1 op 1 workshop zijn € 9.997.-. De 1 op 1 workshop vindt in goed onderling overleg op een nader te bepalen datum en tijdstip plaats.


Op dit moment is de datum van het 2-daagse groepsseminar voor mannen nog niet bekend

Voor deze nieuwe workshops  is de eerste aanbetaling slechts € 247.-

Datum: nog niet bekend  

Tijd: beide dagen van 10:00 tot 17:00 uur 

Plaats: nog niet bekend

Bestel je ticket voor seksoach Alex May nu,

en je zult het met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid 1 van de beste uitgaves vinden die je ooit hebt gedaan. 

NB: Uw betaling wordt verder veilig (1024-bits encryptie) afgewikkeld door de internationale betalingsprovider Newkit.info. Alle veel voorkomende betalingsmogelijkheden in Europa zijn hierbij voorzien. De afwikkeling is verder in het Engels aangezien Alex May een internationaal vermaarde sekscoach is. Van heinde en verre komen mensen om Alex May te zien.