Be the man women dream of!
Review Valeriya

‘Ik had het eerder moeten weten!!!’  - dit was mijn eerste reactie op de workshop voor vrouwen gegeven in Rusland. Na de workshop voelde ik me een Koningin van seks (heerlijk gevoel!!!). Mijn zelfvertrouwen en seksualiteit is gegroeid want met de nieuwe kennis wist ik precies wat ik met mannen kan doen. Aan de andere kant wist ik ook welke behandeling ik als Koningin van mannen kan eisen.

Alex gaf op een heel rustige, interessante manier veel nuttige en bruikbare informatie over hoe je als vrouw je seksuele leven kan verbeteren en je minnaren op exclusieve manier plezier kan geven. Iets wat je niet snel in boeken kan vinden en iets wat je helemaal niet op school krijgt. Het ging niet alleen maar over technieken (hand-job, blow-job, kussen, aanrakingen etc.) maar ook over hoe je jezelf als vrouw voordeliger kan presenteren (houding, kleding, gezichtuitdrukkingen, opwindende sms’en etc.).  De meest voorkomende fouten, die vrouwen in seks kunnen maken,  waren uitgebreid toegelicht. Er waren ook tips gegeven over gadgets die elke seksueel actieve vrouw in huis moet hebben.

Naar mijn mening heeft Alex een unieke kennis verzameld. Je merkt snel dat hij geen theoreticus is. Wat hij vertelt komt uit zijn ervaring als seksueel actieve man (ervaringsdeskundige) en uit zijn uitgebreide praktijk als seksuoloog (expert).  Ik ben zeer blij dat hij zijn exclusieve kennis wil delen en dat de workshop voor vrouwen ook in Nederland wordt georganiseerd! Echt een aanrader!!! 

Valeriya

(deed eerder deze workshop voor vrouwen in Rusland. Is Russisch van origine echter woont in Nederland)