Be the man women dream of!

Kan jij een betere minnares worden?  

Goede vraag?

Nou wellicht herken jij je als single vrouw in één van de volgende situaties:

 • Je hebt zin in seks met een nieuwe partner, maar voelt je tegelijkertijd onzeker over je seksuele prestaties;
 • Je vind het met een nieuwe partner best lastig om te weten wat je in bed moet doen;
 • Je hebt als single wel eens seks, maar merkt dat het vaak leeg voelt en niet leidt tot meer verbinding met de ander.
 • Je hebt het al hardstikke naar je zin in bed, maar vind het leuk om te weten hoe jij je seksuele ervaringen nog verder kan verdiepen.


Of misschien heb je in eerdere relaties één van de volgende ervaringen:

 

 • Je voelde wel degelijk een band met je partner, maar de seksuele spanning was zo goed als weg;
 • Na de eerste maanden was de seks in je relatie al helemaal niet meer zo leuk of zelfs een sleur;
 • Het lukte eigenlijk nooit goed om aan je partner duidelijk te maken wat je nu echt lekker vond,
 • Het lukte eigenlijk nooit goed om erachter te komen wat je partner nu echt lekker vond.

 

Als jij (nog) meer zelfvertrouwen wilt krijgen rondom seksualiteit, jouw seksuele prestaties en hoe je hiermee je relatie kan verbeteren, schrijf je dan in voor dit  prikkelende en leerzame seminar! (Sorry mannen, dit seminar is alleen voor vrouwen.)

 

 

Wat is belangrijk om het seksuele contact te verbeteren?

 

Deze workshop wordt gegeven vanuit het perspectief van een man. En dat is heel belangrijk, want de emotionele en seksuele beleving van vrouwen en mannen liggen soms mijlenver uit elkaar. En erover praten kan knap lastig zijn!

 

Alex May, de grondlegger van deze methode, heeft al honderden seminars en workshops gegeven aan mannen die een betere minnaar wilden worden. En met succes. Op een gegeven moment vroegen verschillende vrouwen hem  ook seminars en workshops voor vrouwen te ontwikkelen. Want hoe fijn is het als je weet wat je man werkelijk wil en daarop in kan spelen, en jij hem kan duidelijk maken wat jij prettig vindt zonder hem te beledigen of onzeker te maken?

 

Alex May legt haarfijn uit hoe je de 3 pijlers voor een fijne relatie (1. vertrouwen/vriendschap 2. emotionele verbinding en 3 seksuele verbinding) optimaal in evenwicht kan brengen. Hij geeft je een kijkje in de binnenwereld van een man en leert je daarnaast hoe zijn lichaam, en je eigen lichaam in elkaar zit en reageert. Met als resultaat zelfvertrouwen in bed, blijvende seksueel plezier en een betere relatie!


Wat levert dit seminar jou op?

 

Meer seksueel plezier, zelfvertrouwen en een betere relatie met je partner, door:

 • Meer inzicht in de succesfactoren van een seksuele relatie;
 • Meer inzicht in het onderbewustzijn van de man en wat hij stimulerend vindt;
 • Meer inzicht in je eigen lichaam en hoe jij je seksueel genot kan vergroten;
 • Praktische handvaten hoe je de seksuele relatie verder kan uitbouwen en verdiepen;
 • Tips en trics hoe jij je seksleven spannend kan houden.
Wat niet in dit seminar voorkomt 

 •  u hoeft niets voor te doen of ergens aan mee te doen.  
 • er zijn geen mannen bij de workshop aanwezig. De enige man aanwezig is uw leraar Alex May


Voor wie is dit seminar bedoeld?

Onze workshop is bedoeld voor single vrouwen en vrouwen in een relatie. Ervaring leert dat juist veel vrouwen met een relatie die hun seksleven willen verbeteren aan dit seminar deelnemen. Twee weten meer dan één. Stel je haalt daarbij nog eens de kennis van een professionele sekscoach. Zou je daar nog wat van kunnen opsteken? Lees de reviews of dat zo is.... 

Programma Seminar

Dag 1 - schrijf je in op de nieuwsbrief voor de nieuwe datum!

In de eerste dag wordt uitgebreid ingegaan op hoe mannen en vrouwen denken over seks en relaties, waar de verschillen zitten en hoe je daar mee om kan gaan. Je leert wat een man werkelijk belangrijk vindt en waardoor hij zich geaccepteerd en begrepen voelt. Maar ook hoe jij je meer kan uitdrukken in bed, zonder je onzeker te voelen. Er wordt ingegaan op veelvoorkomende blokkades en complexen. Waar komen ze eigenlijk vandaan? Alex May geeft je ook enkele krachtige en simpele instrumenten om die te behandelen.  Zaken als  “ik durf niet te beginnen’ , “ik ben te dik” etc. behoren al snel tot het verleden.

Dag 2 - schrijf je in op de nieuwsbrief voor de nieuwe datum! 

Tijdens deze dag komen alle adviezen, weetjes, tips en trics voorbij om je seksuele relatie te verbeteren. Alex May neemt geen blad voor de mond, dus voor deze workshop moet je niet te preuts aangelegd zijn!

Sunny Bergman in haar boek Sletvrees: "Gedurende de workshop raak ik onder de indruk van zijn inzicht in de vrouwelijke seksualiteit."

Eenvoudig Engels

De workshop wordt in eenvoudig Engels gegeven. Alex May begrijpt echter ook Nederlands. Je kunt dus je eventuele vragen gewoon in het Nederlands stellen. 

Plaats: Rotterdam

Tijden: Beide dagen 10-17 uur

Klik op Ja, ik wil meer plezier in seks en/of een nog betere relatie 
als je dit wel eens wil meemaken. 

Maak nu gebruik van de introductie aanbieding van deze workshop voor vrouwen in Nederland!
Normaal   € 497.- nu voor € 347.-! 

Wij feliciteren u met de aankoop van de Betere Minnares workshop   

U heeft gekozen voor een betere relatie en meer plezier in uw seksleven. U wilt meer leren over uw eigen lichaam en het lichaam van uw partner. Wij verwachten u zaterdag en zondag om 09:45 uur. Op beide dagen gaat Alex May door tot rondom 17:00 uur. Houd er rekening mee dat het eventueel iets uit kan lopen. Er worden geen tickets uitgegeven. U naam wordt gecontroleerd via een lijst aan de deur. De Betere Minnares workshop gaat plaatsvinden in Rotterdam. Precieze adres krijgt u later nog te horen.  

Wij heten u al vast van harte welkom! .

Heeft u vragen? U kunt altijd contact opnemen met Dhr. W.P. Putter

Tel: 076-5011250 of 0648382676

Review Yvonne (17/18 mei 2014)

De eerste gedachte die ik had na afloop van de workshop was : waarom is mij dit niet 20 jaar geleden al verteld! Er is mij zoveel duidelijk geworden en in de juiste context geplaatst dat mijn beeld van mannen totaal veranderd is. Eigenlijk ben ik er in dit weekend achtergekomen dat ik al heel lang een probleem heb met mannelijke seksualiteit. En dat ik mijn issues eindelijk los heb kunnen laten juist omdat ik op een heldere en open manier informatie heb gekregen van een man over mannen.

Het heeft mij veranderd en ik merk dat ik in mijn contacten met mannen ook veranderd ben. Ik ben veel meer ontspannen en ook kan ik bepaalde gedragingen en stemmingen veel beter plaatsen die ik voor dat ik de workshop volgde gewoon totaal niet begreep.

Wat ik erg prettig vond aan de workshop was dat er heel erg veel informatie wordt gegeven op hele uiteenlopende deelonderwerpen. Dus zowel het emotionele als het fysieke als het seksuele vlak komen aan bod. Dit maakt dat ik er een heel compleet gevoel aan over gehouden heb en een schat aan informatie waar ik de rest van mijn (liefdes)leven uit kan putten.

De tweede dag van de workshop stond vooral in het teken van seksuele technieken. Ik ervaarde het als heel prettig om deze in- side -out informatie van een man te ontvangen. En alhoewel het geen workshop is voor erg preutse mensen vond ik de open en humorvolle manier waarop de informatie gedeeld werd erg prettig en inspirerend.

Eigenlijk zou iedere man en vrouw een workshop als dit moeten volgen dat zou erg veel miscommunicatie en relatieproblemen de wereld uit helpen!

Ik ben dankbaar dat ik de workshop gevolgd heb.

 

Yvonne

Ja, ik wil meer plezier in seks, mannen beter kunnen begrijpen, meer vertrouwen in mezelf en/of een nog betere relatie