Be the man women dream of!

"Onthuld: De Geheimen Van Een Spetterend Seksleven - Sexcoach Alex May, Bekend van Spuiten & Slikken, Geeft Een Unieke 2 Daagse Workshop. En eerste Dag 100% gratis Voor Vrouwen!"

Alex May is een bijzondere coach. Een sekscoach die jou kan helpen vrouwen of mannen verslaafd aan je te maken. Klinkt dat goed of niet? Via Beter Seksleven kun je ook nog eens een stukje korting krijgen voor deze geweldige workshop. Lees verder, als je hier eens meer over wilt weten....

 
Bovenstaande foto: Stukje uit tekstdraaiboek van BNN's Spuiten&Slikken over Alex May

Als man of vrouw zit je bij Alex May goed! 

Waarom? Omdat al zijn aanwijzingen snel en gelijk toepasbaar zijn!  En daarbij kan een vrouw nog gratis en voor niets bij de 1e dag aanwezig zijn! 

Die 1e dag (zaterdag 25 november) krijg je als man of vrouw - en eventueel samen met je partner compleet nieuwe inzichten aangeboden op het gebied van seksuele relaties. De 2e dag komt je alleen. Dit om de verrassing voor jouw vrouwelijke partner(s) zo groot mogelijk te maken. Want als je zondagavond 26 november thuiskomt, kan jij bijna elke vrouw betere seks geven dan dat ze ooit gehad heeft! Klinkt te mooi om waar te zijn? Lees verder en probeer het uit!


Overtuig jezelf! 

Misschien denk je: dit klinkt leuk, maar waarom zou ik gaan? Ik heb nooit klachten gehoord? Sommige mannen hebben namelijk gelijk iets van: ben ik niet goed genoeg in bed dan? 


Vaak is het tegendeel waar: vrouwen van mannen die deelnemen aan de Sexual Mastery Workshop zijn juist vaak al erg tevreden over hem. Ze gaan open met elkaar om. Ze communiceren met elkaar. En ze willen elkaar graag behagen. En daarblij blijven ze investeren in iets wat ontzettend belangrijk voor hen is: hun (seksuele) relatie! Elk vuur - hoe groot ook - kan af en toe best even een flink houtblok gebruiken. In dit geval staat het houtblok voor nieuwe kennis. Je bent nooit te oud om te leren. En je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Dat geldt voor zowel man als vrouw. 

En zelf al zou een vrouw klachten hebben....Als vrouw kan ik je verzekeren dat een vrouw - vaker nooit - maar dan ook echt heel weinig - een man zal mededelen dat hij slecht in bed is. Wellicht heel voorzichtig, als hij heel, heel leuk is. En dan nog.

Dus het meest makkelijke is gewoon een andere man te zoeken. Ja, ja ik weet het. Klinkt oppervlakkig en wel heel makkelijk. Ik ben gewoon eerlijk, ok? Als ik niet helemaal tevreden ben, vind ik dat gewoon moeilijk om te zeggen. Ik begrijp heus wel dat een man daar ook niet veel van leert. Je kunt beter je ontevredenheid vertellen. Iets wat ik trouwens na deze workshop pas echt goed heb begrepen.  

En trouwens mocht jij na de Sexual Mastery Workshop niet helemaal tevreden zijn? Dan krijg je 100 % van jouw investering terug! Zie de 
100% “niet goed, geld terug” garantie
Echter lees eerst even verder, wat je allemaal gaat leren en ervaren.....
 


Enthousiaste bezoekers

Dit schreef een bezoeker van de Sexual Mastery workshop die we 27 en 28 oktober 2010 organiseerden:

Ik was er vorig jaar bij. Heb het inmiddels op een vijftal dames kunnen testen en de reacties zijn heel goed. Door de technieken van Alex toe te passen worden de meisjes zeer geil en zeer nat. Bepaalde vingertechnieken doen ze ook heel hard klaarkomen. Ik heb een meisje laten spuiten, een meisje heeft gezegd dat ze nog nooit op zo'n speciale manier was klaargekomen en 1 heeft me de koning van de no pants dance genoemd :-) Daarvoor heb ik nog nooit echt gehoord dat ik goed was in bed. Waarschijnlijk omdat ik dat ook niet was.
Het doet ook wel wat met mijn zelfvertrouwen. Voorheen was seks iets dat het meisje toeliet. Nu weet ik dat ik haar een hele bijzonder ervaring kan bieden en dat "werkt" een stuk prettiger. 
Goed om heen te gaan dus.

Onderaan vind je nog enkele recensies van andere bezoekers en in het menu hiernaast zelfs alle reviews die we vorig jaar hebben ontvangen inclusief die van de verblufte organisator


 

Bestel dus nu je ticket(s). Een ticket is € 475.- 1e aanbetaling slechts € 175.-. De rest betaal je contant aan de deur. 

Praktisch en gelijk toepasbaar

Alex onderwijst alleen dingen die echt werken. Alles heeft hij persoonlijk in de praktijk getest op honderden vrouwen. En veel doet hij live op het podium voor bij een assistente, zodat je precies ziet wat je moet doen.


Alex May en vrouwelijke vrijwilliger

Het is heel praktisch: je ziet en hoort  het en kunt het (bijna Winkgelijk gebruiken. Jij maakt voortaan je vrouw gek in bed!

Je (partner) leert o.a.:

 • Hoe de moderne samenleving mannen en vrouwen verdeelt en welke seksuele macht je krijgt als je het spel leert te doorzien.
 • Alles wat je moet weten over zowel het vrouwelijke als mannelijke orgasme.
 • Hoe je haar laat weten dat jij een topper bent in bed; ervaren, gevoelig en sterk.
 • Een beproefd medicijn tegen vreemdgaan en de werkelijke redenen van ontrouw.
 • Hoe je haar seksuele ontwikkeling stimuleert (en daarmee haar bewondering wint).
 • De 2 belangrijkste dingen als het op seks aankomt. 
 • Waarom het seksleven bij de meeste stellen snel minder wordt en hoe jij je seksuele relatie fris en spannend kan houden
 • Hoe je een vrouw aanraakt. Vooral ook tussen haar benen -heel weinig mannen weten hoe dat moet.
 • Waarom 99% van de mannen nooit een fantastische minnaar zal zijn (en hoe jij bij die 1% komt die het wel is). 
 • Hoe je je snel kunt ontwikkelen tot een fantastische minnaar. 
 • De 4 grootste misvattingen over hoe je je seksleven geweldig maakt. 
 • Hoe je je relaties kan verdiepen en meer betekenis geven.
 • De 25 geheimen voor een verbazingwekkend voorspel en wat je altijd moet vermijden.
 • Hoe je haar G-spot het beste kunt vinden en behandelen. 
 • Hoe je haar een onvergetelijk orgasme bezorgt.
 • Hoe je haar warm laat lopen voor iets nieuws in bed. 
 • De spelregels van een trio.
Lesbische koppels
Ook lesbische koppels zijn welkom. Je mag dan zelf uitmaken, welke partner de 2e dag komt en wie er dan thuis blijft om zich te laten verrassen.

Eenvoudig Engels
De workshop wordt in eenvoudig Engels gegeven. Alex May begrijpt echter ook Nederlands. Je kunt dus je eventuele vragen gewoon in het Nederlands stellen. 


Data:          
zaterdag 24 en zondag 25 november
, van 10:00 tot 17:00 uur 
Plaats:
       Timorplein 21 - 1094 CC te Amsterdam (Stayokay Hostel Zeeburg)  Bestel nu!

Het aantal plaatsen voor de volgende workshop is beperkt en zal weer snel uitverkocht zijn. Bestel dus nu je ticket!   De kosten zijn via Beter Seksleven slechts € 475.-. Een relatief kleine investering als je bedenkt dat deze workshop je seksleven en dat van je partner voor de rest van je leven verbetert. Je betaalt eerst een 175 euro aanbetaling en de rest betaal je contant aan de deur.
  
100% “niet goed, geld terug” garantie
Je loopt verder geen enkel risico want zoals bij al onze events geldt ook hier onze 100% “niet goed, geld terug” garantie. Als je na afloop niet volledig tevreden bent krijg je dus je geld terug.

Recensies Sexual Mastery workshop 27 en 28 november 2010
In 2010 was Alex May voor het eerst in Nederland met de workshop Sexual Mastery. Het was één van de meest succesvolle RMC events ooit. Hieronder enkele reacties van bezoekers van die workshop.

‘Het was echt een goed seminar. Alex May weet echt waar hij het over heeft en geeft je een hele duidelijke mindset mee. Het toppunt was toch wel het gedeelte voorspel. Hoe mooi en uitgebreid je het kan maken en hoe je er je tijd voor moet nemen. Geniet van haar. Ik kan wel een hele pagina vol gaan schrijven, maar daar hebben jullie niks aan. Als je dezelfde goede ervaring wilt als ik zou ik zeggen neem contact op met SmoothDoc en vraag of hij Alex May nog een keer naar Nederland kan trekken.’

‘Veel geleerd, boeiend, inhoudelijk, uitstekend.’

‘It was indescribable. I heard nothing like this before. I feel like I’ve been introduced to some secret information nobody in this entire world knows about. 17 out of 10 would be my rate. There is clearly so much work and experience behind this knowledge.’

‘Er is zoveel mogelijk! Veel inzichtelijk gekregen hoe je het hele proces kan leiden, naar echt goede seks.’

‘Mindblowing! Alex toffe gozer, goede uitleg. Geen woord gelogen.’

‘Heel goed, precies was ik had verwacht. Super ook dat het zo in detail was.’

‘Neig toch wel naar een 9, omdat er iemand voor ons staat die leeft wat hij zegt, en daar succes in heeft. Verder liet hij weinig achter, en zijn de dingen die hij verteld gewoon goed te begrijpen en toe te passen. Het is niet moeilijk om goede sex te hebben, iets moeilijker dan leren fietsen misschien, zeker niet zo moeilijk als auto rijden.’

Nog niet overtuigd? In het menu hiernaast vind je een compleet overzicht van alle reviews die we vorig jaar hebben ontvangen inclusief die van een verblufte organisator en de zeer ervaren Wildcouger (echte naam is bekend bij de organisatie). 

Bestel dus nu je ticket(s).

Een ticket is € 475.- en de 1e aanbetaling slechts € 175.-. De rest betaal je contant aan de deur.

NB: Uw betaling wordt verder veilig (1024-bits encryptie) afgewikkeld door de internationale betalingsprovider Newkit.info. Alle veel voorkomende betalingsmogelijkheden in Europa zijn hierbij voorzien. De afwikkeling is verder in het Engels aangezien Alex May een internationaal vermaarde sekscoach is. Van heinde en verre komen mensen om Alex May te zien.